MAKLUMAN CUTI

CUTI AKAN DIMAKLUMKAN DARI MASA KESEMASA

Harap Maklum.



Untuk dapat maklumat EPP kad kredit dari masa ke semasa, sila isi nama dan email disini. Terima kasih.



EPP – EASY PAYMENT PLAN KAD KREDIT
( CARA UNTUK MENYELESAIKAN HUTANG CARD CREDIT DENGAN ANSURAN BULANAN YANG RENDAH, TIADA INTEREST( 0 % INTEREST) SETIAP BULAN.)

Tahukah anda, bahawa hutang kad credit boleh dibayar secara ansuran 1,2,3 tahun dengan
0% interest?
Walaupun anda ada hutang RM 10 Ribu .. anda masih boleh bayar
minima payment = RM 50...
bank tidak akan call anda....
dan Nama anda bersih dengan syarikat kewangan.


KURANGKAN BAYARAN BULANAN KAD KREDIT DAN ANDA JUGA BOLEH AMBIL CASH DARI KAD KREDIT, LAGI MURAH DARI PERSONAL LOAN DENGAN KAEDAH EPP (restructure cr card)!




Tahukah anda apa itu ‘late charges’ ?

Jika anda pemegang kredit kad, pastinya anda akan mendapat statement kredit kad tersebut setiap bulan dan disitu terdapat ‘due date’ untuk bulan tersebut. Sekiranya anda lewat atau bayar selepas due date tersebut, maka anda akan dikenakan ‘late charges’ oleh pihak bank sebanyak 1% dari jumlah outstanding kat anda. Contohnya credit limit anda adalah 12,000 dan outstanding balance anda adalah 11,000, maka ‘late charges’ yang akan dikenakan keatas anda adalah rm110 pada bulan tersebut, jumlah ini tidak termasuk late charges sebanyak 1.5% dari jumlah outstanding. Jika ikut pada outstanding balance, financial charges adalah rm 165! .. jadi pada bulan itu anda hanya membayar caj sahaja sebanyak rm110 + rm160 = rm270! anda masih belum menyentuh bayaran pokok lagi..sampai bila mcmni? fikir-fikirkan..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bajet4u - Kurangkan Bayaran Bulanan Kad Kredit Dan Zero Interest Setiap Bulan

Powered By EXEIdeas